torsdag 13 juni 2019

Hargs damlag på tur

I maj fotade jag lagbild samt spelarporträtt åt IK Tuns fotbollsdamer. Några ungdomslag i klubben gavs också chansen att få lagbilder tagna i samband med min närvaro på Enstaberga IP. Nu i mitten av juni var det dags att styra om kursen mot Krikonbacken där Hargs damer huserar. Även för deras del var det aktuellt att ta nya spelarporträtt samt ett lagfoto. Något jag självklart ställer upp på när frågan kommer. Med glädje.

De officiella bilderna återfinns så småningom på Hargs BK:s damers hemsida.

Laget fick instruktioner för hur jag ville att de skulle placera sig inför lagbilden
Till slut började det likna någon form av ordning

Krikonbacken är en grön oas i utkanten av Nyköping. En väldigt mysig fotbollsanläggning. Denna kväll tränade damerna bredvid flera av klubbens ungdomslag. Herrlaget däremot spelade en match i division 4 på Folkungavallen närmare centrum. Att herrlaget spelar sina hemmamatcher på Folkungavallen är sedan gammalt.









När jag fotograferat spelarporträtten och lagbilden så började tjejerna sin träning. Jag väntade in en eftersläntrare som var på väg hem från sitt jobb på annan ort. Innan jag kunde ta ett spelarporträtt på denne spelare så tog jag några bilder när spelarna tränade med stegen som redskap.

En ölandstok blev också avporträtterad

Eventuellt återstår en lagbild att ta för min hemmaförenings herrlag. Det har under vintern pratats lite löst om att Stigtomta IF önskar lagbilder på samtliga ungdomslag men av detta har jag inte hört ett knyst efter den inledande frågan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar