lördag 8 september 2018

Ömt pannben efter personalaktivitet

Under fredagen var det dags igen. Den som tar i ordentligt kanske kan dra sig till minnes att jag i inledningen av juni visade lite bilder från en personalaktivitet med min arbetsgivare. Denna gång lade vi mer krut på konferens- och mötesdelen med nyttjande av Östsvenska Handelskammarens fina lokaler i Norrköping. Det är lätt att charmas och falla pladask för denna stads vattennära område i centrum.



Datarådgivarnas kontor kan knappast ligga bättre i Norrköping


Efter en god lunch på restaurang Enoteket och ytterligare en sittning i Handelskammarens lokaler tog vi oss ut till klinga där det ligger en gokartbana. Jodå, jag har kört gokart 3-4 gånger i mitt liv men kan inte påstå att jag har talang och fallenhet för motorsport.

Skvallertorget i Norrköping är en tillräcklig utmaning för mig som bilist

Vi delades upp i lag om tre förare och skulle under 60 minuter hinna köra så många varv som möjligt. Skitkul, rent ut sagt. För mig handlar det inte bara om att våga gå för fullt utan även om att utnyttja farten, hitta linjerna och inte få för mycket mjölksyra i armarna. Det finns uppenbarligen kollegor som är rent grymma på att bemästra plattan-i-mattan, full careta och med plats i hjälmen för två rejäla tävlingshorn.

Gokart vid Klinga i Norrköping

Eftermiddagens aktivitet följdes upp av fler men betydligt mindre svettiga övningar. En sväng till Norrköpingskontoret och därefter middag på lokal med riktigt schysst pasta. Det kolhydratuintaget hade kanske behövts innan gokart-racet?

Inte bara en skicklig systemtekniker utan även grym ute på gokartbanan

Jag kom under lördagsmorgonen fram till att mitt ömmande pannben inte kan bero på något annat än en trång och skavande hjälm från gokart-aktiviteten. Så måste det naturligtvis vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar