onsdag 21 oktober 2020

Hösthund

Den gångna helgen ägnades till 100% åt fotografering. Från fredagskvällens bandymatch i den nya bandyhallen på Backavallen via Elitettankvalet för IFK Norrköpings damer på Östgötaporten under lördagen till Stigtomta/Oxelösunds fotbollstjejers avslutningsaktivitet på Ramdalen under söndagen. Efter söndagens "bumperball"-fotografering åkte jag direkt till Nyköping där Enzo skulle höstfotograferas enligt önskemål från hans matte.

Höst + hund = hösthund

Bilderna på Enzo i hans fina halloween-klädsel visar jag inte här i bloggen. De bilderna får hans matte lansera när tiden är mogen. Tyvärr försvann solen under söndagen och när vi lämnade Oxelösund strax efter lunchtid så var molntäcket ett faktum. Det blir en annan stuns i höstfärgerna när solen tittar fram, något som kan ses i en av bilderna här nedanför.


En solglimt över fagra Fåfängan

När vi fotat Enzo bland lönnlöven vid Fåfängan så gick vi ner mot Nyköpingsån vid Perioden. Där hittade vi en ny plats för fler hundporträtt. Och där står man inte många minuter förrän det dyker upp slalomkanotister, om du inte visste det.

Dottern Ida och Anita var ivriga att ta del av hundfotograferingen


Lärdom; undvik att fota husdjur. Det är omöjligt att ge dem regi!



Vi hade parkerat vår bil på Region Sörmlands personalparkering mellan psykmottagningen och Folkungavallen. Jag har ju parkeringstillstånd för att stå där och det är nära till Fåfängan. På vägen tillbaka till bilen kunde jag inte låta bli att ta ett par bilder med skiftat fokus för att illustrera hösten med ytterligare ett par bilder.

Gamla länslasarettet till vänster, taket på nya tillbyggnaden i mitten



Nu sitter jag hemma med en förkylning som tvingar mig att jobba hemifrån för att inte riskera att smitta någon på arbetsplatsen om det skulle visa sig vara Covid-19 ... Sådana tider vi lever i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar