Om bloggaren


Bloggaren heter Lasse Jansson, född 1965, och är bosatt i Stigtomta, Södermanland. Med en stor familj (hustru och 4 döttrar) har det inte alltid funnits tid att odla det egna foto-intresset. Men samtidigt har det aldrig saknats motiv till familje-albumet...

Ett nyuppväckt foto-intresse kom 2009 då en digital systemkamera införskaffades. Ringrostigt började allt om från början igen. Slutare, bländare och andra begrepp var bekanta men bildseendet var tämligen skruttigt. Övning ger färdighet och framförallt fotas fotboll sedan dess. Sportfoto är en alldeles egen nisch när det kommer till fotografering och att då och då fota i egen takt på motiv som håller sig stilla är en variation som uppskattas!

2 kommentarer:

 1. Hej Lasse!
  Vi har tittat på dina fina bilder! Det är vi som bor på Stentorp, kul att du också gillar våran gård! Du är välkommen hit när det passar. Vi har några hemsidor www.lenaw.se. och www.wingrens.se. Får vi använda dina bilder på vår gård och övriga Stigtomta bilder?
  Med vänlig hälsning Mikael och Lena Wingren w.stentorp@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Vad trevligt att ni hittat bilder som jag tagit på bl.a. Stentorp. Det går utmärkt att använda dem på hemsidor och i sociala media (t.ex. Facebook). Givetvis uppskattar jag om ni anger mitt namn som fotograf (i möjligaste mån).

   Radera