fredag 13 mars 2015

En liten parentes

Jag har inget särskilt märkvärdigt att bjuda på idag. Varken i text eller bild. Ändå har det varit en jättespännande vecka ut fotografperspektiv. Några kul utmaningar i jobbet och positiv feedback på tidigare utförda uppdrag. Och våren är ju här med sol och vårtecken som staplas på varandra.

Komprimator men ingen container utanför min arbetsplats

Fredagsförmiddagen innebar en närmare titt på en filminspelning som gjordes för en kortare Youtube-film som ska illustrera en montering av en nylanserad produkt på mitt jobb. Jag höll inte i spakarna men behövde se hur det görs framförallt för att kunna styra framtida inspelningar. Dessutom innebar fredagsförmiddagens aktivitet att jag fick förflytta min lekamen från Skavsta till en närliggande ort.

Ulligt och tussigt i träd och buskage

Jag ger mig ut på ett mini-äventyr under lördagen. Begagnad kamerautrustning i form av ett objektiv ska förhoppningsvis inhandlas. Förutsättningen är givetvis att objektivet ser bra ut. Det är en bit att åka så jag hoppas verkligen inte att det är en resa i onödan. Jag håller båda tummarna eftersom det handlar om något jag trånat efter ganska länge nu.

Kiladalen under dimslöjor med Ullevi Gård närmast i centrum av bilden

Söndagen är i sin helhet vikt åt inomhus-cup i fotboll med näst yngsta dotterns lag. Norrköping är destinationen denna gång. Alltså ser det ut som det blir ännu en helg då inte tiden riktigt räcker till för det jag skulle behöva göra. Däremot gör jag saker jag vill göra. Det är en viss skillnad... :-)

En vy från Väderbrunn rakt in mot Nyköping

Trots de svinkalla nätterna tror jag det börjar vara aktuellt att spana efter blåsippor. Bilder från lite olika håll i Sverige avslöjar de blåa skönheterna. Att de slagit ut i t.ex. Halland betyder inte så mycket för oss som håller oss längre norrut men tydligen har någon i Stockholms-området också sett dessa vårblommor och då innebär det att jag ska börja hålla mig beredd.

Vilket påminner mig om att jag glömt att publicera ett inlägg med Månadens Bild för mars... Kommer inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar