torsdag 18 juni 2015

On top of the world

I mitt senaste inlägg hotade jag med en länk till ett bildgalleri från Nyköpings gymnasieskolors avslutning fredagen den 12/6 2015. Nu är jag äntligen klar med bildbehandlingen.Jag kallar mitt korta inlägg idag för "On top of the world". Det är precis den känsla jag är säker på att studenterna har när de rusar ut genom skoldörrarna på studentdagen. De efterföljande timmarna med marsch till stadshustrappen, kortege, studentuppvaktning i hemmen och förmodligen en avslutningsfest med klasskamraterna är ett enda lyckorus där var och en säkert känner sig som kejsare eller kejsarinnor för stunden.

Bästa texten på en studentmössa. Någonsin.

Ungdomarna är värda denna känsla!

Här är länken till den offentliga delen av mina studentfestlighetsbilder. Familjebilderna kan jag bespara dig... ;-)

4 kommentarer:

 1. Det löser sig. Bra livsmotto!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg texten på hennes mössa när jag satt och gick igenom bilderna från studenten. Tycker nog banne mig den är klockren. Befriande skön livsfilosofi som jag själv tyvärr är dålig på att leva efter.

   Radera
 2. Fylligt är ju bara förnamnet, många och bra bilder från ett minnesvärt ögonblick i livet. Som sagt kul att få stå "on the top" ett litet tag i alla fall.
  Bara att hoppas att de flesta kan hitta sysselsättning även om det inte blir toppjobb direkt i alla fall...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tack, det gäller att passa på att knäppa bilder när tillfälle bjuds. Eufori, är nog ordet som bäst beskriver det som händer i knoppen när man springer ut från skolportarna för sista gången. Och de som inte fortsätter direkt med högskolestudier får nog räkna med att ta de jobb som erbjuds oavsett vad det är. De funderingarna snurrar nog inte i huvudet på studenterna uppe på lastbilsflaken i alla fall. :-)

   Radera