lördag 22 december 2018

Dan före dan före dopparedan

Det är väldigt skönt med några lediga dagar före julaftonen. Man hinner liksom komma i fas utan att vända ut och in på sig själv. Jag gjorde sällskap med de två yngsta döttrarna till Ica Nära i Stigtomta för att handla ingredienser till julgodistillverkningen.

Alva laddar för att gå till affären
Lovisa är påpälsad för en kortare promenad
Vi stannade till utanför Tängsta förskola för en bild
Glada på väg em från affären

Det är någon minusgrad, snöflingorna singlar sakta ner från himlen och det är absolut glashalt ute på vägarna. Sandningen är direkt nödvändig för att inte halka på arslet när man går. Mina broddförsedda skor är ganska praktiska under dessa omständigheter.

När vi kom hem från affären stod äldsta dotterna Emma i dörröppningen

Vi ska vara hundvakter från lördag till söndag. Vi får se hur det går. Äldsta dotterns franska bullog är typ 8 månader och inte helt lugn och sansad. Enzo är en kul prick som älskar tofflor och annat som han hittar på golvet. Speedad som en iller och vansinnigt charmig.

Enzo The French Bulldog

Förberedelserna inför jul rullar vidare.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Faktum är att nästan allt måste gömmas. Han gnager på det allra mesta han kommer åt. Och skäller som en vansinnig på dammsugaren. Full fart och med en energi som är avundsvärd.

      Radera
  2. Svar
    1. Efter julfirandet med den lilla hundrackaren som en del av sällskapet kan jag konstatera att det aldrig blir tyst eller tråkigt. Han håller oss sysselsatta och underhållna på ett charmerande sätt.

      Radera