torsdag 30 maj 2019

Kompletteringsfotografering

I måndags var jag ännu en gång på Enstaberga IP för att fotografera spelare åt IK Tun. Det var en uppsamlingsomgång för de damspelare som inte kunde vara med vid vårt första fotograferingstillfälle. Och precis som förra gången gavs också föreningens ungdomslag chansen att vara med på lagbilder.

Ännu en gång fick dotter Lovisa agera modell när jag skulle ställa in kameran

Jag konstaterade att det var ett par riktigt spralliga lag som kom för att lagfotograferas denna gång. De var unga och kanske förklarade det deras begränsade förmåga att koncentrera sig och vara någorlunda stilla. Det där med att titta in i kameran är inte alltid intressant när det händer saker på andra håll runt fotograferingsplatsen ...

Dubbla bänkrader ger möjligheter till flera nivåer och en mer kvadratisk bild
Precis som förra gången passade ledarna på att ta bilder på sitt lag med sina mobiltelefoner


Jag fick vänta en stund mellan fotograferingarna av de två ungdomslagen. Som tur var kunde jag stå och titta på när damlaget tränade. Ett tidsfördriv så gott som något.

Välbesökt damlagsträning på Enstaberga IP
Fotoobjekten försvann som en avlöning så fort vi var klara

Nu tror jag att jag är klar med IK Tun. På önskemål från Hargs BK:s damlag ska jag försöka hitta en tid som passar dem för lagbild och spelarporträtt. Säsongen är i full gång så det gäller att få till ett datum illa kvickt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar