fredag 16 september 2016

Finbesök av Siri

Fredagskvällen bjöd på en ny bekantskap. Min näst äldsta dotter Ida kom med pojkvän på besök till oss i Stigtomta. I deras sällskap var även Siri. En inte allt för stor hundvalp. Denna lilla labrador charmade oss å det allra värsta, förstås.

Matdags, en labrador har inga gränser...
Siri slog en drill på vår gräsmatta
Siri poserade i ungefär en 1/10 sekund...

Tyvärr var det lite för mörkt när Siri var utanför vårt hus. Jag hade mitt 135 mm-objektiv på kameran men det behöver ganska rejäl slutartid för att jag som fotograf inte ska orsaka skakningsoskärpa. I höstkvällen var ISO uppe på 1600 men det räckte ändå inte riktigt för osuddiga bilder.

Siri följde matte för upptäcksfärd på skogsdelen av vår tomt
Med blicken fixerad på husse

Jag laddar i Siris sällskap för ännu en fotbollshelg. De tar snart slut. Första helgen i oktober spelar flicklaget sina sista matcher för säsongen och därefter är det andra saker som får uppmärksamhet.

Den intressanta "Blomman för dagen" ringlar ut i tomma luften

Ha en härlig helg! Det tänker jag ha :-)

2 kommentarer:

 1. Söt hund även om jag föredrar katter.

  En annan sak.
  När jag besöker bloggen på datorn varnar Norton för denna som en säkerhetsrisk. Har inte hänt förr, men detta ska tydligen vara risken:

  http://faceiibookiq.blogspot.se?m=0

  Kanske ingen större fara, men värt att kolla upp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle gissa på att varningen är för den URL som ligger som föreslagen nästa blogg att besöka i den påtvingade listen högst upp på sidan. Google har denna funktion och om någon mindre lämplig blogg slumpas fram där är helt utanför min kontroll. I annat fall skulle det vara en URL till någon av de bloggar jag följer och länkar till men det är det ju inte...

   Radera