lördag 3 september 2016

Fullspäckad dag

Vilken intensiv dag det blev. Klockan sattes för säkerhets skull på väckning, trots att det var lördag och vilodag. Lugnaste stunden blev vid frukostbordet, kaffemuggen och morgontidningen. Därefter brakade det loss och jag fyllde alla sinnen med intryck. Ånglok med tillhörande tågset från Stigtomta till Vrena, Vrenadagen på nära håll, en tur med ångbåten Munter, beridna bågskyttar, ännu mera ånglok och sedan raskt in för att skifta kameraryggsäck och resa in till Rosvalla (Nyköping) för att plåta en division 1-match.

Blomman för dagen
Regnet under de tidiga morgontimmarna fanns fortfarande kvar i blomman

Med över 1000 bilder att gå igenom lär det ta ett tag innan jag sållat och redigerat. Några filmsnuttar har det också blivit. Ett kärt nöje och jag börjar med det som har högst nyhetsvärde, fotbollsmatchen mellan Nyköpings BIS och Västerås SK.

Rosvalla och division 1-match mellan Nyköpings BIS och Västerås SK

Jag ska försöka att redogöra för Vrenadagen också men hur jag ska dela upp det bildmaterialet är jag inte riktigt säker på ännu. Det löser sig och du kommer att få se resultatet här i bloggen inom någon eller några dagar. En sak i taget.

Att äntligen få åka med det ångloksdrivna tåget på TGOJ-banan var en höjdare!

Jag önskar en fortsatt trivsam och vilsam helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar