söndag 24 mars 2013

I arla morgonstund

Söndagen till trots var jag iväg på min dagliga promenad redan före 07.00 idag. Stolleprov, javisst, men ibland blir det bara så... Solen sken, fåglarna kvittrade och det var trots 8 minusgrader ganska skönt mest för att det var helt vindstilla. Hängde på mig stora kameran med stora objektivet men när jag kom hem konstaterade jag att grejorna nog hade kunnat ligga kvar i fotoväskan. Nåja, det är inte alltid man hittar något  som skriker "Avbilda mig!"

Pilfinkar i en björk. Burriga i morgonkylan.

I slutet av Salinge-rundan går man genom samhället och på några ställen finns det magnolior på tomterna. Det är en växt som har bråttom igång på våren, vilket också börjar synas så smått.

Magnolia i startgroparna.

Väl hemma kikade jag in bakom husknuten innan jag gick in. Småfåglarna äter hysteriskt mycket frön nu när det är så pass kallt så jag ville bara se hur tillgången på föda såg ut i fågelborden. Jag störde uppenbarligen en fågel som satt och åt hampafrön...

"Ja, jag sitter här och äter. Gå!"

Jag tackar för en underbart vacker morgon och möjligheten till en skön promenad trots uteblivna fotoframgångar och ser fram emot vad dagen i övrigt har att erbjuda. :-)

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar