torsdag 7 mars 2013

Varmt trots minusgrader

Idag var det annat ljud i skällan! Trots 5 minusgrader värmde solen så härligt redan vid 8-tiden. Jo, promenaden blev förlängd med en halvtimme bara för att det var så skönt ute. Däremot har fotograferandet nästan gått i stå. Jag vet inte vad det är men nu har jag traskat samma rundor i 4 veckors tid och varje gång med någon kamera med mig. Snön dominerar fortfarande landskapet och jag hittar liksom inga motiv... Det får bli att förflytta sig en bit för att hitta inspiration i nya miljöer för kommande bilder.

Om inte annat ska jag i helgen försöka mig på att fota lite fotboll igen. Det ska bli riktigt, riktigt skoj. Om inte annat så har jag söndagens fotbolls-fotografering som kommer att bli utmanande och i ett sammanhang jag aldrig varit i tidigare trots flera års nötande vid framförallt damfotbollsmatcher. Mer om det när det väl ägt rum!

Fönsterluckor.

Bilden nedan är tagen ut över landskapen sydväst om Stigtomta. Mellan mig och grinden går TGOJ-banan och till höger finns spetsen på Hallbosjön.

Grind.
Katt på linjen.
Isbildning under bro.

Om det ska bli något mer att fota idag får jag väl sätta mig bredvid hamster-buren och vänta på att den ska vakna. Om hamstern Mia sedan vill bli fotad är en helt annan sak...

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar