lördag 19 mars 2016

Mestadels sportlördag

Uppe med tuppen denna lördag för att hinna till samling med fotbollslaget och vidare färd ner till Norrköping där flickorna skulle spela en futsalcup Inomhus med andra ord). Gick inget vidare alls men det var kul att få vara med... Snöflingorna singlade ner på vägen söderut och det blåste apkallt. Som tur var svängde vädret och solen kom fram. I takt med det avtog även vinden och på hemväg under eftermiddagen talade bilens termometer om att det var 10 plusgrader ute.

City Gross Arena ute på Lindö i Norrköping
Lindö FF arrangerade Svensk Fastighetsförmedling Cup för flickor födda -03
City Gross Arenas inomhushall sedd genom fisheye-objektivet
Action mellan Stigtomta IF och Linköping Kenty

Jag kan erkänna att jag mestadels ägnade mig åt bevakning och rapportering av resultaten till bl.a. lagets hemsida. Denna gång var vi totalt fyra ledare som åkte iväg och mina övriga ledarkollegor fick huvudsakligen ta hand om de 18 spelarna som delats in i två olika deltagande lag. Nu hemma på kammaren sitter jag med matchbilder och två filmer som redigeras och snart ska publiceras.

För att bryta av det tråkiga filmredigerandet gick jag snabbt ut med kameran för att fånga solnedgången. Ett skutt över TGOJ-banan och solen kunde iakttas när den gick ner mellan Åsby och Brink. Inget spektakulärt men ändå ganska stillsamt och fint.

TGOJ-banan
Solen går ner bakom kohagens aldunge
Med molnen som tak denna marslördag

Jag tar mig nu an den avslutande uppladdningen av filmklippen på Youtube. Sedan får det räcka för idag! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar