torsdag 17 oktober 2013

Gråmulen höstpromenad

I takt med att löven faller har också stunderna då solen tittar fram på en molnfri himmel minskat. Är det höst så är det. Jag väntar bara på att den sedan i våras uteblivna nederbörden ska börja terrorisera oss. Jag hoppas personligen att det blir i form av regn. Halka kan jag klara mig utan, både när jag promenerar och kör bil.Idag gick jag svängen runt skroten. Inte mycket att se av nyhetsvärde. Lite kul att se att det är fler än jag som avskräcks från att parkera sin bil inne på skroten då de är där för att leta reservdelar. Skylten är i alla fall tydlig!

Stigtomta Skrot hänvisar till parkering inne på anläggningen. Jorå så att...

Annars är det mesta visset just nu.
Där framme i högerböjen bor strutsarna.
Uthus vis Prästgården.

Kråkfåglarnas och skatornas favorittillhåll är nu på väg att vändas upp och ner. Resterna av majsfältet har varit som en magnet för de lite större fåglarna sedan det skördades men nu är det slut på kalaset.

Majsfältet plöjs.

2 kommentarer:

 1. Jag ogillar starkt höstregn, men gillar skarpt sommarregn. Tjusig högerböjsbild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, björken ringade in delar av bilden ganska fint.

   I somras regnade det inte särskilt mycket. Jag tror dessutom att de få gånger det kom regn så var jag ute för att fota fotboll... Effektfullt, javisst, men inte så kul att i 90 minuter knipa ett paraply i armhålan. Självklart är det mysigare med ett stilla sommarregn än ett isande kallt höstregn! :-)

   Radera