tisdag 31 december 2013

Nyårshälsning

Årets sista promenad togs runt skroten i Stigtomta. Hmm, att förära en bilskrot min närvaro på nyårsafton låter tämligen skruvat... Å andra sidan var jag idag långt ifrån ensam om att ta en förmiddagspromenad. Ledigheterna runt storhelgerna ger luft i kalendrarna och lungorna.

Där stod den gamla lastbilen. På gärdet som länge stått i träda.
I lastbilens motorrum.

Jag sitter nu vid datorn med några bilder från promenaden. Efter att jag passerat skroten kom jag fram till ett gammalt gärde som i sin bortre ände fått hysa en del "saker". Någon som har väldigt svårt att göra sig av med pryttlar har uppenbarligen valt detta som uppställningsplats. Jag har tidigare bara sneglat åt detta hållet men idag hade jag inte en enda bildfil på minneskortet så det fick bli min räddningsplanka.

Ur datorns högtalare strömmar ABBA. Jag har många av deras utgivna låtar på LP-skivor eller kassetter (!) men med Spotify görs allt lättillgängligt och jag tackar för det. Den gamla tekniken är inte helt kompatibel med vårt rörligare musikkonsumerande även om jag har en Walkman (freestyle, för den som minns) i någon låda i huset. Jag har suttit i ett par timmar och skrivit på ett blogginlägg till Nyköpings Damfotboll och lagom engagerande musik i bakgrunden gör sitt till för inspirationen!

Lupinen har sett till att nya lupiner växer upp så småningom!

Jag ska sätta punkt för i år här på bloggen. Ett riktigt skitår är till ända men med lite nerförsbacke och vinden i ryggen hoppas jag att nästa år kan erbjuda roligare händelser. Nu har jag en del att säga till om... så ödet ligger i mina egna händer. :-)

Prästgården vid Skillra.

Jag tackar för dina besök här på bloggen under året och önskar ett riktigt gott nytt år! För oss fotointresserade lägger jag till en förhoppning om många minnesvärda bilder som kommer att sammanfatta 2014 på ett fantastiskt sätt om ytterligare ett år från nu!


2 kommentarer:

  1. Så passande på något sätt, att avsluta året med bilder på gamla bilar och prylar :) Tackar och bockar för alla dina fina kommentarer hos mig under året som gått, och för att du låter oss hänga med dig ut på dina foto-promenader! Ser fram emot fler fina bilder under 2014, och hoppas att det kommer att bli ett fint år! GOTT NYTT ÅR!

    SvaraRadera
  2. Tack för dina ord Jessica! Nu firar vi in det nya året på ett storstilat sätt och börjar 2014 så bra som det bara går! :-)

    SvaraRadera