tisdag 23 juli 2013

Tisdags-sammanfattning

Visst har det blivit några bilder även idag. Och jag tänkte att jag kanske kunde berätta det... Nu är det så att i ena fallet är bilderna mestadels för familjealbumet (om ett sådant hade funnits.) Min näst äldsta dotter firade (en dag för tidigt) sin 17-årsdag.

Mmmm, jordgubbstårta.
Mina döttrars lillkusin i gungan.

Men innan kvällen övergick till natt hann jag hasta iväg för en fotbollsmatch-fotografering. IFK Nyköpings damer träningsspelade mot Norrköpings-laget Smedby AIS på Folkungavallen i Nyköping. I vikande ljus med tunga moln i väster (jo, framför solen) kämpade jag för att få ihop matchbilder och en kommande matchrapport till min fotbollsblogg.

IFK:s Fia Jonsson "kramas om" av Smedby-spelaren på Folkungavallen.
IFK:s lagkapten Therése Andersson har något som Smedby-spelaren också vill ha!

Jag kommer att plita vidare med bilder och text under onsdagens första hälft. Sedan bär det iväg på nya äventyr vilket gör att det kommer att vara lite sändningsuppehåll här i fotobloggen under en kortare period.

På återhörande!

2 kommentarer:

  1. Det var länge sedan jag åt en riktig jordgubbstårts, ser väldigt god ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var inte helt lätt att få tag på jordgubbar. Här i Stigtomta har de lokala försäljarna slutat sälja så det blev att jaga bär i Nyköping istället. En jordgubbstårta hör sommaren till! :-)

      Radera