torsdag 29 augusti 2013

Det var väl onödigt!

Omställningen blev lite mer energikrävande än vad jag trodde. Nog kan man tycka att 2 timmars arbete per dag är fjuttigt, men jag kan försäkra att det är precis vad jag orkat med. Morgonpromenaderna har förvandlats till förmiddagspromenader och därefter måste jag (hur konstigt det än kan låta) vila ut ordentligt. Nu får jag dessutom bita i det sura äpplet som det innebär att under en lång tid varit hemma och därmed inte byggt upp ett bra immunförsvar. Sitter här framför datorn med en förkylning från helvetet och tillhörande feber. Känner mig som en ettåring som skolas in på dagis...

Vädermässigt har sommaren hängt med även denna vecka. Innan förkylningen bröt ut igår eftermiddag hann jag genomföra en längre promenad som hade badplatsen vid Långhalsen bredvid Kisängs sommarstugeområde (norr om Stigtomta) som mål. Det var definitivt värt att ha en svettig rygg p.g.a. en ryggsäck för att kunna ta ett dopp och därigenom torka sig och byta om.

Promenaden gick delvis genom skogen där lingonen nu lyser röda och fina.
Sommarstugeföreningens båtbryggor är välfyllda.
Det var lite ensamt vid badplatsen. Men skönt i vattnet trots sena augusti!

Det har inte blivit några jätteinsatser med kamerorna de senaste dagarna. Helgen och även måndagskvällen innebar förvisso sammanlagt 3 seniormatcher samt ett zonsammandrag för 8-9-åriga fotbollstjejer då jag fotade. Däremot sitter jag med ett större jobb som rör mitt fotbollsbloggande och deadline är om några få dagar. Ibland har man nytta av gamla bilder, det är rysligt kul att gå igenom dem, men det tar en väldig tid i anspråk!

Nog längtar jag ut i naturen igen men nu ska jag först bota min svåra mansförkylning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar