fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag

Jag är inte någon ivrig entusiast av vissa hitte-på-dagar som ska firas. Kanelbullens dag... Allra helst när det handlar om orsaker som är rent kommersiella. Kanelbullens dag... Det må vara hänt att Alla hjärtans dag har ett sekundärt syfte att vi ska tänka goda tankar och bry oss extra mycket om varandra, men det är väl för sjutton något som alltid ska gälla, årets alla dagar? Nåja, jag kom på att jag faktiskt hade en bild som är ett år gammal och som inte visats här på bloggen tidigare. Min fotoblogg fyller inte ett år förrän den 20:e februari.

Och om det nu kan vara någonting värt, trots min inledning, så skänker jag dig som bloggbesökare en extra varm tanke idag och önskar en god Alla hjärtans dag!4 kommentarer:

 1. Tack detsamma! Och en fin bild, lite annorlunda än vad du brukar visa här på bloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det lilla fåtal som fått min väggkalender för år 2014 får stå ut med denna bild hela februari... ;-) Tack för dina ord!

   Radera
 2. Härligt anordnad bild.
  Med fantasi kan man göra mycket. Påminner om detta hjärta där en ficklampa och en ring framkallade bilden i inlägget.
  http://nykping.blogg.se/2013/february/utegangsforbud-2.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog din bild är ett strå vassare. Snygg! Men visst är temat använt flitigt av många. Har för mig att jag också sett hjärtformade skuggor med gafflar inblandade...?! Men med enkla medel och lite fantasi kan det bli riktigt snyggt :-)

   Radera