söndag 2 februari 2014

Blöt om foten

Ett kort inlägg med bilder från en kort promenad. Jag hamnade i någon slags tidsnöd idag. Vet i sjutton hur det kunde bli så men tack vare detta så blev det bara en halvtimmesrunda förbi Åsby och Skillra. När jag var hemma igen var jag mer än tacksam för den korta svängen eftersom det var blött, slaskigt och rent ut sagt skittråkigt ute.

Allén upp mot Åsby

Som synes fortsätter jag med de stående bilderna. Temat jag givit mig själv och som jag ska försöka bli bättre på. Idag satte jag på vidvinkel-zoomet på kameran och det skiljer sig markant från 135 mm-objektivet jag använde igår.

Stallet vid Åsby

Idag var det verkligen inte kul utomhus. Nu när det kommit snö kan den väl ändå få ligga kvar? Allt mitt skottande känns nu förgäves för i skrivande stund på söndagskvällen har mycket smält bort under dagen. Det lär vara vinter minst en månad till om vi ska se till kalendern och då kan det lika gärna vara ett par minusgrader. Töandet skapar bara mer halka.

Åsby sett över stubbåkern vid landsvägen mot Jönåker

Nåja, vinter eller inte så for jag under eftermiddagen till Rosvallas ishall och fotograferade ishockey. Jag kan inte vänja mig vid den sporten riktigt eftersom jag tycker det är småläskigt att stå i fotobåset. Fjärde gången nu och jag ryggar tillbaka mer än nödvändigt när spelarna eller pucken närmar sig...Jag önskar dig en trevlig söndagskväll och en bra kommande vecka!

2 kommentarer:

  1. Jag får väl ta med vidvinkelobjektivet någon dag. Har haft lite svårt för den typen av bilder. Vädret var lika trist i Haninge. Jag trampade ner i ett snöfyllt dike när jag tog en bild på ett gammalt ruckel.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag var det om möjligt ännu slaskigt än igår. Usch. När jag tog bilden ute på stubbåkern var inte de ankelhöga promenadskor särskilt lämpliga... Det är inte skönt att få in snö på insidan av skorna! :-)

      Radera