lördag 3 maj 2014

Bra-att-ha-bilder

Som fotbolls-bloggare är det alltid bra att ha neutrala bilder som kan illustrera texter som inte handlar om någon specifik match. Det har blivit en och annan fotboll på gräsmatta genom åren. Idag när min näst yngsta dotter hade 7-mannamatch tog jag inte med mig något teleobjektiv utan valde istället 50 mm-objektivet och fick på så sätt några fler runtomkringbilder till framtida blogginlägg.

Dubbel-selfie i pokalspeglingarna!

Att du återfinner min tagline för lokalsporten.se längst ner till höger i bilderna beror på att jag blev lite lat och valde att endast redigera bilderna en gång eftersom de på fotbollsbloggen ska ha den textremsan samt loggan.

Bevattningsmojäng på Stigtomta IP
Detalj av bevattningsmojängen

Förmiddagen har bjudit på varmkallt väder. Tyvärr verkar det som det övergår till enbart kallt väder eftersom molnen nu tätnat och regnet är i antågande. Ledigheten i torsdags och i fredags innebar ganska softa dagar men denna lördag och söndag är hektiska. Är inte säker på att tid ens finns för någon långpromenad...

Ur en fotbolls perspektiv

Vi putsar nu upp oss för en födelsedagsuppvaktning tillika inflyttnings-"fest". Så tiden för bloggande får stå tillbaka och jag sätter punkt ovanligt tidigt i inlägget.

Ur en vattenflaskas perspektiv

Ha en fortsatt förträfflig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar