fredag 24 maj 2013

När jag ändå är igång...

...så blir det ett inlägg till idag! Anledningen är så enkel som att jag blev tvungen att ta en sväng med en av bilarna vars batteri stått på laddning och som startades och behövde en svängom under några mil. Jag åkte den natursköna Hallavägen väster om Stigtomta och som har sin sträckning mellan Yngaren och Hallbosjön.

Vy upp mot Helgesta.

Jag åkte förbi Harhålet, badplatsen vid Yngarens strand. Eftersom bilen fick stå på tomgång när jag hoppade ut för att ta ett par bilder blev stoppet inte särskilt långt. Men lite vatten och himmel fastnade.

Harhålet.

Innan jag kommit hem blev det ett stopp till. Denna gång vid Nykyrka som är en kyrka med ganska gamla anor och som av någon anledning inte jag fotograferat tidigare. Jag behöver besöka kyrkan någon mer gång för att hitta lämpliga vinklar så att även den fristående klockstapeln fastnar på bild.

Nykyrka kyrka.

Och för att sätta punkt och önska en trevlig fredagskväll klämmer jag i med ännu en utblommad maskros. Denna stod av någon anledning på min egen gräsmatta. Märkligt, jag har inte planterat några maskrosor vad jag kan minnas!

Hem-odlad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar